a

Search

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

  1. Γενικά

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών πού παρέχονται στον επισκέπτη / χρήστη, από τον ιστότοπο www.monterno.gr, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία σας με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου του συγκεκριμένου ιστότοπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης / χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου monterno.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

Τα Ζαχαροπλαστεία Μοντέρνο, δεσμεύονται να προστατεύουν τα Προσωπικά Δεδομένα που τους γνωστοποιούνται, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχονται [π.χ. μέσω mail, fax, εταιρικές κάρτες, φορολογικά έντυπα, το site της εταιρίας, βάσεις δεδομένων κ.λπ.], σύμφωνα πάντα με τον νόμο 2472/1997 περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, καθώς και σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Kκανονισμό υπ’ αριθμόν 679/2016 για την Προστασία των Δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα που συνήθως παραλαμβάνει η εταιρία είναι στοιχεία επικοινωνίας, στοιχεία ταυτοποίησης, δεδομένα θέσης και χρηματοοικονομικές πληροφορίες, πχ: το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, το mail, η διεύθυνση, των πελατών αλλά και το ΑΦΜ, η ΔΟΥ όταν πρόκειται για ατομικές επιχειρήσεις.

Η εταιρία διασφαλίζει τη νόμιμη και ενδεδειγμένη διαδικασία προστασίας και εμπιστευτικότητας των Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα που λαμβάνει, μεταξύ άλλων και, για να αποτρέπεται κάθε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα αυτά, καθώς και στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία ή την αρχειοθέτησή τους.

Για τον σκοπό της παρούσας πολιτικής, στον όρο «υποκείμενα δεδομένων», περιλαμβάνονται όλα τα φυσικά πρόσωπα, των οποίων τα Προσωπικά Δεδομένα κατέχουμε (υποκείμενο των δεδομένων είναι το άτομο το οποίο σχετίζεται με τον όρο «Προσωπικά Δεδομένα»).

  1. Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

2.1 Τοποθέτηση Παραγγελιών

Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής υποβολής των παραγγελιών σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για να προτείνουμε νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται, (iv) να κάνουμε ειδικές προσφορές.

Κάθε παραγγελία συνεπάγεται συλλογή προσωπικών στοιχείων, για την παράδοση ή κράτηση της παραγγελίας σας. Επίσης, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας για την τιμολόγηση που απαιτούν τα έγγραφα επαλήθευσης της ταυτότητας την πρώτη και μοναδική φορά σε όλες τις περιστάσεις. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα. Παρακαλούμε σημειώστε ότι, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή με δικαστική απόφαση, με τη χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία συλλέγονται σε απευθείας σύνδεση, είναι δυνατή χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας (για παράδειγμα στην περίπτωση αποφάσεως).

2.2 Παρακολούθηση επισκεψιμότητας

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) και Facebook Pixel για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των επισκεπτών / χρηστών του. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που το GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Το GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων.

Το GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας, θα αποτρέψει το GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες εντός αυτού του ιστότοπου.

Τις πληροφορίες που αποθηκεύουν τα Cookies τις χρησιμοποιούμε μόνο για σκοπούς αναγνώρισης, συλλογής δεδομένων στα Google Analytics και Facebook Pixel, προβολής προσωποποιημένων διαφημίσεων ή και επαναληπτικού Μάρκετινγκ διαφημίσεων, στις πλατφόρμες και τους συνεργάτες της Google & Facebook.

Μπορείτε να ελέγχετε και / ή να διαγράφετε τα cookies ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε εσείς από μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, και επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

​2.3 Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ή χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων. Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας, που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.

2.4 Ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο (newsletter)

Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (newsletter), η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας υποβάλλετε θα προωθηθεί στην πλατφόρμα Mailchimp που μας παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ για το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Το Mailchimp είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλλετε δεν θα αποθηκευτεί στη βάση δεδομένων εντός του ιστότοπου ή σε κανένα από τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών μας.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα παραμείνει στη βάση δεδομένων του Mailchimp για όσο συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του Mailchimp ή μέχρι να ζητήσετε ρητά την κατάργηση του από τη λίστα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τον συνδέσμο διαγραφής που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) που σας στέλνουμε. Όσο η διεύθυνσή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παραμένει στη βάση δεδομένων του Mailchimp, θα λαμβάνετε περιοδικά ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς.

  1. Πως διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Στο monterno.gr θέτουμε σε ύψιστη προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και συμμορφωνόμαστε με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR).

Έχουμε λάβει τα τεχνικά μέτρα που διασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών δεδομένων κατά την μετάδοση, διαχείριση και αποθήκευσή τους, η φύση του διαδικτύου όμως είναι τέτοια που τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη προστασία. Γι’αυτό το λόγο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και με εναλλακτικά μέσα (π.χ. τηλεφωνικά).

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή, να αιτηθείτε:

  • Την πρόσβαση στα δεδομένα σας
  • Την επανεξέταση των προσωπικών πληροφοριών σας που διατηρούμε
  • Τη διόρθωση των εσφαλμένων / ανακριβών πληροφοριών και τη συμπλήρωση ελλιπών πληροφοριών
  • Τη διαγραφή (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών σας δεδομένων ή τον περιορισμό της επεξεργασίας τους
  • Τον περιορισμό στην επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Τη φορητότητα των δεδομένων σας

Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Για να ζητήσετε το εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων ή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στη σελίδα Επικοινωνία.

  1. Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS.

  1. Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Και οι δύο (2) αυτοί φορείς έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ και είναι σύμφωνοι με την διακρατική συμφωνία γνωστή ως EU-U.S Privacy Shield.

Google (Πολιτική απορρήτου)

Facebook Pixel (Πολιτική απορρήτου)

  1. Παραβιάσεις δεδομένων

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

  1. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους επισκέπτες/χρήστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ ‘αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής.